Assistansförsäkring
Vem ringer du när bilen stannar?
Autoexperten Assitans folderHur väl man än planerar sin bilresa kan man inte förutse ett driftstopp. Det enda som är säkert, är att det alltid inträffar vid fel tillfälle. Det är lika ovälkommet på semesterresan med familjen, som i bilkön på vägen till jobbet. När det händer kan det vara skönt att ringa någon som löser problemet. Någon som lagar felet på plats eller ordnar med bärgning till verkstad. Någon som bokar hyrbil, övernattning på hotell eller hemresa. Någon som ger stöd och tar hand om det praktiska. Vem ringer du

Kostnadsfri försäkring
Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss.
Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle.
När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver
Autoexperten verkstad
Vid bilservice hos Autoexperten får du:
  • Bilservice utförd enligt biltillverkarens serviceschema
  • Våra fordonsmekaniker utbildas kontinuerligt för att kunna vara uppdaterade på nya bilmodeller, tekniker, verktyg och tillbehör
  • Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin
  • 12 månaders fri Assistansförsäkring vid underhållsservice
  • Möjlighet att dela upp betalningen i upp till 24 månader räntefritt
Autosmart - The Professionals' Choice
Autosmart produktserie erbjuder följande professionella rengörings och rekonditionerings -produkter.
  • Fordonrengöring & Avfettning
  • Polering & Vaxning
  • Invändig rekonditionering
  • Utvändig rekonditionering
  • Bilvårdstips & tricks
Dropoff
Vi är den första professionella lackskyddskedjan i Norden inom keramiska lackskydd. Det är överlägset mycket bättre än de traditionella lackskydden som finns idag.
Euromaster - Vi får livet att rulla på
Hos oss får du ärliga råd och personlig service. Vi hjälper dig att hitta däck som passar din bil, stil och plånbok. Vi skiftar däcken snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem.
Ferita
Ferrita tillverkar rostfria avgassystem för alla typer av fordon och specialprodukter till processindustrin. Vi siktar högt inför framtiden och tillsammans med våra kunder, leverantörer och övriga vill vi skapa ett stort mervärde för alla inblandade. Engagemanget inom motorsport representerar en viktigt del av det mervärdet.
Lokari
Vi är återförsäljare av plastprodukter från finska Lokari. Vår försäljning består främst av Lokari innerskärmar och vårt lager omfattar cirka 100 olika modeller av innerskärmar till de allra flesta bilmodeller. Montera Lokari innerskärmar för att skydda hjulhus och skärmkanter mot rostangrepp, men även om du vill ha en lägre ljudnivå i din bil. En tystare och rostfriare bil, det är vad vi erbjuder!
Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF)
Föreningen har bildats för att skapa framtida förutsättningar för fordonsverkstäder, fria som auktoriserade, i en allt mer komplicerad teknisk omvärld. Främsta syftet är att skapa en grund för påverkan av politiska beslut. Fordonsverkstäder saknar idag detta verktyg. Lobbying är och kommer att vara en viktig faktor för framtida politiska beslut. Lobbying skall ske såväl nationellt som på europabas. Föreningen skall även tillvarata medlemmarnas intresse vad avser att följa upp att fattade politiska beslut även kommer medlemmarna till godo i form av giltig och gällande lagstiftning.
Tectyl
Denna behandlingsmetod är en modern rostskyddsbehandling med långtidsverkan där behovet av framtida komplettering och underhåll blir minimalt. Metoden rekommenderas till alla nya, nyare och äldre bilar som inte tidigare behandlats med vaxbaserat rostskydd.

Tectyl Waterbase System omfattar demontering av hjul, innerskärmar och samtliga plastskydd som finns monterade på de flesta nya bilars underreden. Underredet tvättas med miljögodkänd tvättprodukt, manuell högtryckstvätt på lyft, behandling med rostomvandlare samt torkning av underredet. Bilen kontrolleras. Om skador upptäcks som utgör hinder för behandlingen bör bilen bli föremål för åtgärd innan rostskyddsarbetet kan fortsätta.